MÁRKUS ANITA - FITT-EB Kutyaszalon

Kennel - My Cockers


Multi Champion
Past and Future of Black Mirage "Rhedyn"

Hungaria Champion
Shine Like A Star of Black Mirage "Willow"
Kutyakozmetika és hidroterápia Budapesten
Black Mirage Team
Kutyakozmetika és hidroterápia Budapesten
Ch. Ash Bonbon Liliput Maggie "Tiffany"
Kutyakozmetika és hidroterápia Budapesten
Int.Ch. Multi Ch.Westray Wonderful Sky
Kutyakozmetika és hidroterápia Budapesten

Kutyakozmetika és hidroterápia Budapesten Gyermekkorom meghatározó élménye volt az első spanielem, akit nagyon szerettem és akivel komoly lelki kapcsolatban éltünk. Majd megismerkedtem egy másik fajtával - a West Highland White Terrierrel-, ahol nagy sikereket értem el. Ez ideig westie tenyészetemben 5 alomból 17 kiskutya született, amelyek Európa 9 országában 21 champion címet szereztek. Ezen kívül két európa- és két világkiállításon négy osztálygyőztes címet nyertek.

A Bronzkoszorús Mestertenyésztői címet 2004-ben értem el.

Napjainkban küllembíróként és kozmetikusként veszek részt a westis világban. Számos champion kutya kiállítási sikereihez járulhattam hozzá. Itt is szeretném megköszönni tulajdonosaik belém vetett bizalmát.

Kutyakozmetika és hidroterápia Budapesten

Mindez alatt soha nem felejtettem el az álmomat, hogy lesz egy olyan cockerem, akivel a kiállításokon és az életben is gyönyörű lesz együtt élni. Több éves várakozás után, 2008-ban született meg álmaim spaniel kölyke a Black Mirage kennelben. Emlékszem az első pillanatra.., a választásra…, Rhedyn már akkor is különleges volt. Az első perctől szeretem a kedvességét-, a családhoz-, barátokhoz való viszonyát. Kialakult a közös életünk ritmusa: a rengeteg séta, úszás, játék és hogy az álmomat ne felejtsem, a külsejével való foglalkozás.

Szerencsére napról napra jobban látszott, hogy Rhedyn valóban egy különlegesen szép spaniel. ....és azt, hogy ezt a csodát meg lehet ismételni…. nem is tudom gondoltam-e valaha….De a csoda folytatódott, mert 2010 január 15-én megszületett szintén a Black Mirage kennelben Willow, az arany kislány. Ajándék a sorstól, hogy az enyém lehet és napról napra kedvességével, szépségével nyitja meg a szívemet. Különleges szépségével a kiállításokon is nagy sikert arat.
Kutyakozmetika és hidroterápia Budapesten

Küllembíróként számomra a kiállítás a szakmai utam egyik legjelentősebb állomása, kiállítóként pedig egy varázslatos hobby, egy örömforrás, ahol sok kedves emberrel találkozom. Sokat beszélgetünk, nagyokat nevetünk és örülünk egymás sikereinek. Azt mondhatom, hogy a kutyáim egyesítik számomra mindazt az örömöt, amit az élettől várok: a családi,- a szakmai- és a kiállítási sikereket és boldogságot. Köszönöm nekik, hogy megajándékoznak szeretetükkel, jelenlétükkel és általuk én is minden nap több lehetek.

Kívánom mindenkinek, aki hobby vagy profi szinten „kutyázik”, hogy élje meg a mindennapjaiban ezt a felhőtlen örömöt és találja meg a kutyájában mindazt, amire vágyik.

Márkus Anita

Kutyakozmetika és hidroterápia Budapesten Kutyakozmetika és hidroterápia Budapesten
Kutyakozmetika és hidroterápia Budapesten
My first cocker was born in 1984 :)
Kutyakozmetika és hidroterápia Budapesten
Sky and his mother:
Tiffany'1997.